Interstudia - Centru de limbi străine Cluj-Napoca
de ce noi
cursuri pentru companii
traduceri
interpretariat
au încredere în noi
contact
   
 
copyright © 2008 Interstudia SRL. Toate drepturile rezervate
site realizat și găzduit de Beeline - Web design & more
atuuri
Interstudia poate fi partenerul specializat și eficient al firmei dumneavoastră prin:
  • cursurile organizate la sediul firmei sau în alte locații puse la dispoziție de dumneavoastră
  • orarul flexibil și adaptat programului companiei
  • crearea de pachete de curs adecvate diverselor domenii de activitate: marketing, management, turism, servicii, finanțe-bănci, corespondență comercială, secretariat, medicină, tehnic, juridic etc.
  • monitorizarea nivelului de cunoștințe al angajaților dumneavoastră prin testări periodice
 
începeți acum!

Pentru oferte personalizate contactați-ne

module personalizate pentru firme și organizații
Secretul oricărei afaceri reușite stă în abilitatea de a comunica, astfel încât să puteți cere informații, negocia, stabili obiective, explica strategii etc. în relațiile cu partenerii străini. Centrul nostru oferă programe specializate de limbi străine în acord cu profilul firmei dumneavoastră și cu cerințele pe care le estimați pentru fiecare dintre angajați. Interstudia este un punct în plus pentru prosperitatea afacerii pe care o conduceți!

Centrul de Limbi Străine Interstudia este o firmă care a înțeles cât de greu este să derulezi afaceri pe plan internațional fără să dispui de personal bine instruit. Noi vă susținem în prezentarea eficientă și competență în relațiile cu partenerii străini. Vom stabili împreună tipul de curs care satisface cel mai bine cerințele instituției dumneavoastră, pentru ca profesorii noștri să dezvolte acele competențe lingvistice de care aveți nevoie.