Interstudia - Centru de limbi străine Cluj-Napoca
de ce noi
cursuri pentru companii
traduceri
interpretariat
au încredere în noi
contact
   
 
copyright © 2008 Interstudia SRL. Toate drepturile rezervate
site realizat și găzduit de Beeline - Web design & more
"Colaborăm cu Interstudia din anul 2006 pe programe de limba engleză în toate locațiile grupului Friesland Foods România. Metodele noi de predare, profesionalismul și receptivitatea cu care profesorii au răspuns nevoilor noastre ne-au determinat să continuăm colaborarea cu Interstudia, atât pentru cursuri de grup, cât și pentru cursuri individuale în 2008."
Mihaela Calatan
Training and Development Specialist, Friesland Foods România
 
"Trebuie să vă spun că am aflat de firma Interstudia destul de târziu față de momentul în care am început să căutăm un furnizor de cursuri de limba engleză și asta după ce am epuizat căutările pe piața din Oradea. La început am contactat persoane fizice autorizate dar niciuna nu a reușit să ne ofere un program la nivelul celui cerut de firma Holcim.

La nivel de companie învățarea limbii engleze este un obiectiv principal pentru training. Pentru a atinge acest obiectiv am organizat cursurile pe 2 nivele în funcție de nivelul start și target-ul fiecărui participant. În ceea privește modul de predare, dorința noastră a fost de a utiliza o metodă de lucru comună în toate punctele de lucru Holcim, dar în același timp componenta interactivă să-i ajute pe cursanți să-și fixeze cunoștințele. Cei doi profesori cu care lucrăm, dl. Bogdan Tomșa și d-ra Diana Pașca, se caracterizează prin punctualitate și profesionalism, feed-back-ul din partea cursanților fiind foarte bun."
Sidonia Cîmpean
Responsabil Instruire și Recrutări, Holcim SA, Aleșd

 
"Cursurile care poartă semnătura Interstudia au precizia, eficiența și naturalețea lucrului bine facut."
Sever Cucu
Șef Serviciu Marketing, Romtelecom Cluj